5. september: I HC Andersens fodspor

60,00 DKK120,00 DKK

Følg med i den ranglede teenager HC. Andersens fodspor og hør historien om, hvordan han gik “saa gruelig meget ondt igjennem”, uden på noget tidspunkt at miste målet af syne.

Ryd

Mødested: V. HC Andersen-statuetten ved Rådhuspladsen.
MHG9+9M København

Dato: 05. sep 2021 kl. 11:00 - 13:30

Fortæller: Mads Kristian Mikkelsen
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

“Mandagmorgen den sjette September 1819 saae jeg fra Frederiksberg Banke første Gang Kjøbenhavn; derude steg jeg af med min lille Bylt og gik igjennem Haven, den lange Allee og Forstaden ind i Byen. Aftenen før jeg kom var just udbrudt den saakaldte »Jødefeide«, der da strakte sig gjennem flere af Europas Lande; hele Byen var i Bevægelse, stor Menneskestimmel paa Gaderne; dog al den Larm og Tummel overraskede mig ikke, den svarede just til det Røre, jeg havde tænkt mig, der altid maatte være i Kjøbenhavn, min Verdens Stad”.. (Mit livs eventyr)

Følg med i den ranglede teenagers fodspor og hør historien om, hvordan han gik “saa gruelig meget ondt igjennem”, uden på noget tidspunkt at miste målet af syne.

Vi møder gadedrenge og prinser, ballerinaer, poeter, enevældens embedsmænd, løsagtige kvindfolk, sadistiske lærere og en fantastisk ditto – alle sammen med en rolle i det eventyr der blev Hans Christians liv.

Vi starter på Rådhuspladsen, og følger hans spor fra byporten til teatret, mens vi fortæller den fascinerende historie om Danmarks vigtigste digter.

Mødested: HC Andersen-statuen ved Rådhuspladsen. (turen slutter i nærheden af Kgs. Nytorv)
Varighed: 2½ time inkl. en lille pausen undervejs.

Fortæller: Mads Kristian Mikkelsen

 

Velegnet for familier.

Yderligere information

Billettype

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.