Byvandringer med byhistoriker og
skolelærer Mads Kristian Mikkelsen

Vores idekatalog med byvandringer med byhistoriker og skolelærer Mads Kristian Mikkelsen, har hverken bund eller loft, derfor betaler det sig at holde øje med vores skiftende tilbud.

Underholdning

Nyd at dine sanser bliver udfordret på nye måder i byrummet og at du nok ikke kan undgå at smile undervejs når byhistoriker Mads tager dig med rundt i stræderne.

Læring

Underholdning er én ting. Men vi synes det er vigtigt at du også får ny viden med hjem. Og det garanterer vi at du får med tidligere skolelærer Mads Kristian Mikkelsen.

Samvær

Vi går typisk byvandringer med 10-25 personer sammen og det er hyggeligt at mødes så mange forskellige mennesker om en fælles tur.

Stemning

Vi sørger for indbygget god energi på vandreturene. Vi oplever faktisk indimellem at folk ikke vil gå hjem når vi er færdige.

Hul i hovedet giver fokus i hjertet

Når skolelæreren tager vandreskoene på

Skæbnen rammer os når vi mindst venter det.

Jeg selv blev ramt i 2010, da jeg på cykel på vej ned for at hente vores lille datter, overså et hul i asfalten. Alt blev sort. Det næste jeg kan huske er at jeg vågnede op på Rigshospitalets traumecenter og så lige ind i ansigterne på min familie, som så uhyggeligt alvorlige ud.

Jeg var kommet rigtigt galt afsted. Jeg kunne dog – efter noget tid –  gå og tale. Men det blev også snart tydeligt at min tid som skolelærer gennem 20 år, var helt forbi. Til min store taknemmelighed indså jeg dog at min hukommelse var intakt,  min harddisk virkede altså fuldt,  Thank-You-Lord! Så sammen med en ustyrlig medfødt trang til at fortælle historier, 

Byvandrer og byhistoriker Mads Kristian Mikkelsen

Byhistorier og tidligere skolelærer Mads Kristian Mikkelsen fortæller eventyr og ryger lakridspiber

fandt jeg en dag mig selv igang med at føre folk rundt i byen, og fortælle historiske eventyr om det vi gik forbi. En sagde: “Han er en gudsbenådet fortæller!” Og så var det ligesom om at en masse faldt på plads. Fra skolelærer til historisk byvandrer.

Vi giver dig København på 100 forskellige måder

Her hos vandrehistorien.dk kan vi skrive lange bøger om, hvor meget Københavnere ELSKER København.

Det er helt vanvittigt hvor meget vi faktisk går op i vores by og vores kultur. Og så elsker vi også underholdning.


Vandrehistorien.dk er grundlagt oven på denne kærlighed til vores bys historie. Vi udvikler ture, foredrag og events,  som både er grundlæggende historisk viden, men også ture som har skæve, sjove og gakkede temaer – dét som man ALDRIG har vidst, selvom man er gået forbi i årevis.


Vores idekatalog har hverken bund eller loft, og derfor betaler det sig at holde øje med vores påfund – vi buler nærmest ud under tøjet, af spændende ture!

Vi glæder os til at se dig til en af vores arrangementer. Ses vi?

Vi har ture til alle formål

Åbne ture

Vores åbne ture gør det nemt for dig at komme hurtigt med på en byvandring. Vi har cirka 3 åbne ture hver uge med forskellige temaer. Her får du en byvandring sammen med 10-30 andre spændte deltagere. Stemningen plejer at være høj.

Foredrag & Events

Hvis du ønsker at hvile fødderne mens du bliver underholdt, kan du booke et foredrag. Jeg har fortalt om alle mulige temaer, og vi har afviklet på mange forskellige locations - der er masser af muligheder. Lad os høre, hvad du drømmer om, eller lad os komme med en frisk idé til dig.

Ture for virksomheder

Virksomheder og teams har gennem årene fundet stor begejstring i et sjovt afbræk i hverdagen. Vi skræddersyr en byvandring ud fra de ønsker I har, og så garanterer vi at I bliver underholdt undervejs, og har en super god fællesoplevelse oven i hatten.

Ture for skoler og institutioner

Vi er meget erfarne i at have alle typer af klasser og uddannelser med på vores ture. Skal de være tunge fagligt, eller skal vi lave en særlig tur om et tema som I allerede har beskæftiget jer med? Der er så mange muligheder, og der er garanti for både læring og underholdning på samme tid.

Næste tur starter om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Næste tur starter om kort tid...

Hvad siger vores kunder?

” Hvor var det fedt Mads:) Mange tak for en god og spændende tur med masser af god historie, nærvær og lune. Hvis jeg ikke var fan af HC Andersen før, så er jeg det nu- og af vandrehistorien! God beslutning at tage på fødselsdagstur:)”
Sidse
Fødselar
"Hvis du brænder for København - for historien - for arkitektur - for inspirerende samvær med andre mennesker - for finurligheder - for foredrag med indlagt dialog efter de bedste danske traditioner leveret med humor, indsigt og kærlighed til fods gennem vores betagende hovedstad - så skal du slutte sig til Vandrehistoriens mange og hengivne fans."
Johnny
Deltager
” Jeg havde min 3. klasse med på en H.C. Andersen-byvandring, hvor Mads var en fantastisk guide. . Man tror næsten, at Mads har været med H.C. Andersen rundt på turene - så levende bliver de fortalt. Gennem mange års skolegang og kulturel dannelse fra medierne, troede jeg, at jeg vidste det meste om H.C. Andersen - det langt fra var tilfældet. Intet mindre end en fremragende oplevelse!”
Henrik
Lærer, Ørestad Skole
” Vi har lige været på en fantastisk tur i H. C. Andersens fodspor. Mads formidler sin kæmpe viden både levende, spændende og medrivende. Vi skal helt klart med på flere vandreture.”
Doris
Deltager
[instagram-feed user="vandrehistorien"]