Kontakt os

  • Du er velkommen til at kontakte os med forespørgsler. Vi svarer hurtigst muligt og normalt inden for 24 timer på hverdage.
  • Addresse:Isafjordsgade 14, 04, 2300 Kbh S.
  • Telefon:+45 5055 8170

Vær med i vandrefællesskabet

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Hvad siger vores kunder?

” Hvor var det fedt Mads:) Mange tak for en god og spændende tur med masser af god historie, nærvær og lune. Hvis jeg ikke var fan af HC Andersen før, så er jeg det nu- og af vandrehistorien! God beslutning at tage på fødselsdagstur:)”
Sidse
Fødselar
” Jeg havde min 3. klasse med på en H.C. Andersen-byvandring, hvor Mads var en fantastisk guide. . Man tror næsten, at Mads har været med H.C. Andersen rundt på turene - så levende bliver de fortalt. Gennem mange års skolegang og kulturel dannelse fra medierne, troede jeg, at jeg vidste det meste om H.C. Andersen - det langt fra var tilfældet. Intet mindre end en fremragende oplevelse!”
Henrik
Lærer, Ørestad Skole
” Vi har lige været på en fantastisk tur i H. C. Andersens fodspor. Mads formidler sin kæmpe viden både levende, spændende og medrivende. Vi skal helt klart med på flere vandreture.”
Doris
Byvandrer