Byvandringer for skoler

Vi har byvandringer for alle typer uddannelsesinstitutioner

Skoleklasser

Book en skole-byvandring, som er skræddersyet til Fælles Mål og undervisningen på alle grundskolens klassetrin. Rute og indhold kan afstemmes efter jeres formål og ønsker forud for turen. Guide på skoleturene er Mads Kristian, som er uddannet folkeskolelærer med+20 års erfaring.

Ungdomsuddannelser og sprogskoler

Få et et underholdende og lærerigt supplement til den øvrige undervisning med en byvandring til gymnasiet og VUC. Byvandringer egner sig glimrende til både opstart af og afslutning af forskellige semestre og forløb. Repræsenterer du en sprogskole, kan vi tilpasse vores indhold det nødvendige niveau. Vi tilrettelægger alle ture i en dialog med underviser og afstemmer mål og fokuspunkter, så turen bliver mest relevant for jer.

Videregående uddannelser

Vi tilbyder et højt fagligt niveau og plads til diskussion og refleksion undervejs, når vi laver byvandringer særligt målrettet til det videregående uddannelsesniveau. Der er flere muligheder til jer, fx enkeltstående temature og kurser i mundtlig formidling og brug af byrummet.

Dit eget ønske til et event

Leder du efter en byvandring, foredrag eller et fortællerarrangement, som ikke umiddelbart fremgår af menuen? Vi har stor erfaring med at sammensætte programmer og events som er tilpasset jeres enkelte behov. Vi har mulighed for at tage udgangspunkt i specifikt materiale, eller pensum som kunne være relevant for lige præcist dine rammer. Du kan også bruge vores eksisterende ture som inspiration til dine egne ideer og så udvikler vi sammen derfra.

Giv gruppen en lærerig oplevelse

Lær historien på en underholdende måde

Skolelærer og byhistoriker Mads Kristian Mikkelsen

Lær historien fra en ægte byhistoriker

Jeg har nok gået tusind byvandringer eller mere. Og så har jeg de her tyve års erfaring med undervisning. Derfor kan du godt forvente noget af min måde at formidle historier på, uanset hvilket niveau eller alderskategori du hører til.

Og det lader sig gøre hvis man er vel forberedt – og det er jeg – altid! Og det betyder også at jeg giver relevant respons på stort set alt hvad mine deltagere kan finde på at spørge om undervejs. Prøv mig.

Så. Historie er altså super vigtig, hvis du spørger mig. Og den kan godt leveres med nærvær og humor.

Vandrehistorien er garant for at du slipper for støvede forklaringer og kedsommelige passager. Glæd dig i stedet til formidling der taler til dit hjerte og intellekt – og grinemusklerne.

Fakta behøves du ikke at bekymre dig om, for dem har jeg styr på. Dét er vores metode her på vandrehistorien.

Byvandring med vandrehistorien for virksomheder
Byvandrer og byhistoriker Mads Kristian Mikkelsen

Byhistoriker og tidligere skolelærer Mads Kristian Mikkelsen fortæller eventyr og ryger lakridspiber

Byens kirkegårde

Carlsberg Byen