Byvandringer til virksomheder

Vi har byvandringer i mange varianter

Klassiske byvandringer

HC Andersen, Søren Kierkegaard eller Mystiske København har været sikre hits på byvandrinsgmenuen i mange år - og der er mange flere at vælge imellem. Vi laver byvandringer for både små og store grupper, og der er noget for enhver smag.

Tematur for grupper

Vi er en befolkning der elsker at høre hemmeligheder om det vi omgiver os med til daglig, derfor er vores temature neget efterspurgte. Book en kirkegårdstur, en vandring i den nye Carlsbergby eller én om de glade 20´ere, og bliv underholdt og lær mere om jeres by.

Foredrag i virksomheden

Har jeres virksomhed en særlig baggrund, eller rod i en speciel bydel, så kommer vi og fortæller historien, enten på gaderne i lokalområdet eller hos jer. Med afsæt i virksomhedens egen fortælling og giver vi et lærerigt og underholdende perspektiv på arbejdspladsen.

Byvandringsevent med konkurrencer

Skal byvandringen have et ekstra lag, så er der mulighed for en tur med indlagte quiz´er og konkurrencer. Vi kan bygge turen op om jeres egne ønsker, og så lover vi underholdning og løjer i gruppen, så alle kan få en fornøjelig oplevelse.

Giv gruppen en lærerig oplevelse

Lær historien på en underholdende måde

Har jeres egen virksomhed en historie vi skal fortælle mere om?

Lær historien fra en ægte byhistoriker

Jeg har gennem mange år lavet byvandringer til virksomheder. Min erfaring er at når virksomheder søger underholdning, så må der også gerne være noget læring indblandet. De ansattes opmærksomhed skærpes, når de fornemmer at man får det ekstra med hjem – ud over underholdningen.

Byvandring med vandrehistorien for virksomheder

Det fleste virksomheder har en spændende historie. Enten ud fra et geografisk afsæt, eller ud fra virksomhedens udvikling over årene. Det afsæt kan jeg bruge, når jeg laver særligt udviklede events for store og små grupper – og det tilføjer et spændende lag til medarbejdernes dagligdag i virksomheden.

Byhistoriker og tidligere skolelærer Mads Kristian Mikkelsen

Byens kirkegårde

Carlsberg Byen