(har du allerede et gavekort, og vil gerne se, hvordan du får det brugt, så klik her)

Nogle gange er det bare svært at finde den rigtige gave – kender du det?
Han/hun har jo alt og ønsker sig intet. Hvad pokker stiller man op?

Man giver selvfølgelig sin mor/far/onkel/tante/bedre halvdel/ven/veninde eller hvem det nu er – et gavekort til en byvandring med Vandrehistorien.

I al beskedenhed, så er vores byvandringer altså nogle af de bedste på markedet. Du får ting at vide, som du aldrig selv var kommet på sporet af og nuanceret noget af det, du har liggende i forvejen – og du bliver underholdt.

For historie er SJOVT – det mener vi i hvert fald.

Der er to muligheder:

  1. Den store pakke, hvor du køber en privat vandring til en hel gruppe på op til 20 personer. Sådan én koster i anledning af Jul og Corona kun 2300,- (mod normalt 2800)
  2. Den lille pakke, hvor gavekortet fungerer som billet til en af Vandrehistoriens mere end 50 årlige byvandringer. Du kan købe et eller flere kort, og der kan være en eller flere personer på hvert kort.
    Det koster i 135,- pr person + forsendelse, hvis du vil have den fanzy papirversion.

Uanset hvilken version du vælger, får du en oversigt over programmet for første halvår af 2021, samt en udførlig instruktion i, hvordan man melder sig til med sit gavekort.

Du kan bruge nedenstående formular, eller du kan betale med det samme med Mobile Pay til nr. 23926, hvor du skriver din bestilling, mailadresse, forsendelsesadresse osv. i beskedfeltet.

Glædelig Jul!