Sagt om Vandrehistorien

Vi var en gruppe med 6 elever som var med Mads på en tur i H.C.A’s fodspor. Det var en virkelig god tur, med et nøje afstemt indhold i forhold til gruppen. Turen startede med at Mads meget billedligt henførte eleverne i hvordan der både lugtede og lød i HCA’s Kbh. – et godt fortælletrick der var med til at give eleverne en helhedsoplevelse. Mads har en stor kuffert fuld af spændende anekdoter som eleverne lyttede interesseret til, og som er med til at gøre “Vandrehistorien” til en anderledes byvandring – på den fede måde! Vi er booket på en tur rundt på voldene i næste uge – og vi glæder os!

Kenny Mikkel Sørensen 10/4 2015

Jeg er meget tilfreds med de to rundvisninger på Carlsberg. Emnet ramte lige ned i det vi havde brug for ift. geografiundervisningen og vores videre arbejde med byudvikling. Samtidig fik eleverne og jeg spændende historier om en betydningsfuld virksomhed og mange gode og sjove input om en virkelig interessant famile :-)

Jeg oplevede, at turen bød på mange forskellige perspektiver, som eleverne både kan arbejde med før og efter turen og på tværs af fagene.

Helle Nielsen, Nyboder skole 7/5 2015

Kære Mads
Alle os fra 2U vil gerne sige dig mange tak for byvandringen i dag, hvor vi lærte en masse om H. C. Andersen, blev ført en masse spændende steder hen på en rigtig hyggelig måde! Sådan en tur kunne vi sagtens finde på at tage igen! Tak for en skøn dag!

De kærligste hilsner fra alle børnene i 2U samt lærerne Ida, Linda og Casper fra Heibergskolen på Østerbro 🙂

Tak fra Heibergskolen

Skøn byvandring i kærlighedens fodspor i København �� helt klart en oplevelse værd!

Trine 13/7 2017

Super fin HC Andersen-tur. Mange gode detaljer og bonus-røverhistorier. Nye sider af København og godt selskab. God måde at gå på opdagelse i sin egen by.

Sille Schirmer

Mange tak for en god, spændende og lærerig i ‘H-C. Andersens fodspor’-tur i søndags. Det var interessant og veltilrettelagt, at historien om Andersen liv i hovedstaden, blev krydret med små sidehistorier om datidens København. Der er 5 ud af 5 stjerner til guiden herfra.

24/2 2015
Rikke Barner

Turen ”I H.C.Andersens fodspor” var spændende og lærerig oplevelse.  Mads’ nærvær og indlysende kærlighed til København samt hans store respekt for H.C.A. forvandlede turen til en levende fortælling – i et kort øjeblik vandrede vi gennem 1800-tallets København!

Min 7.klasse og jeg har været på en del forskellige ture, men aldrig har jeg set dem blive så  fascinerede og fanget af noget, som denne fortælling. Det er nok en vandrehistorie, som vi sent vil glemme!

Tusinde tak for dit engagement, men mest af alt tak, fordi du deler din viden om og kærlighed til denne skønne by med os andre :-)!

Selma - Randersgade skole

Jeg synes at det var en rigtig fed tur med masser af viden.

Jeg synes ikke at der var noget dårligt, det ærgerligste var at vi ikke havde vejret

med os :(

Mads var en rigtig god lærer og havde sine ting i orden.

Det ville ikke være slemt, hvis vi skulle på sådan en tur igen.:)

 
Frida 7.U

Vi vil gerne takke for Elendigheden II – en tur, som omhandlede menneskets og byens elendighed for 200 år siden. Mads og Alex´ viden om København, deres fantastiske fortælleevne og ikke mindst deres charme gjorde turen til en skøn oplevelse! Drop dine sommeraktiviteter, og tag på en byvandring med Mads, hvor du helt sikkert vil blive klogere på denne skønne by og måske endda blive forelsket i den. Interessante historier, spændende anekdoter og en skøn kulturel oplevelse er i hvert fald noget, som du kan glæde dig til, hvis du tager på en byvandring med disse herrer. Vi vender helt sikkert tilbage efter mere Elendighed.

Kira Schlifer
Kira Schlifer

Jeg synes, at det var en rigtig god tur. Det var meget spændende at vi gik rundt der, hvor det hele rigtigt er foregået. Jeg synes, at Mads var flink og sjov, og han var god til at fortælle tingene, så man virkelig kunne leve sig ind i det.

 
Hannah 7.U

Mads og Co. I fortjener roserne. Det var mig, der bookede vandrehistorien og jeg er stor tilhænger af, at man skal nyde sine succeser og lære af sine fejltagelser. Jeg kan tilføje, at som i et rigtigt H.C. Anderseneventyr startede min kontakt med Mads og vandrehistorien.dk med, at jeg ikke troede, at han magtede opgaven. Mads bad om 3 dage til at lave et oplæg, hvor opgaven lød på 210 personer, der på samme tid skulle fordeles i København på 8 forskellige byvandringer med hver sin guide. Men han gjorde min tvivl til skamme, da han fremviste sit flotte guldæg. Med Mads’ engagement i opgaven og hans gode kontakter, blev det en fantastisk medarbejderdag. Op af lommerne på Klods Hans trak han spændende temaer, som spændte vidt og bredt fra Københavns elendigheder og usle vilkår før det overhovedet hed København, katastrofer og bombardementer gennem tiderne, henover H. C. Andersen, Grundtvig til Chr. d. IV og specielt hans imponerende byggeprojekt; Nyboder. Og for de mere ”vovede” medarbejdere blev der fortalt historier om, hvordan kærligheden har været med til forme København med monumenter og arkitektoniske gaver. Vi blev ganske enkelt trygt ført rundt på Københavns volde, og i gader og stræder af Mads og hans guideteam, mens facts, anekdoter og glemte hemmeligheder blev blandet og delt på kryds og tværs. Det var selv for Mads en stor opgave, hvor han undervejs skulle “saa gruelig meget ondt igjennem”, men hvor han på intet tidspunkt mistede målet af syne.
Jeg håber, at mine rosende ord skaber grobund for nye ”vandrehistorier”, – for dén her, den varer lykkeligt til vores dages ende.

Tina GurmarkChefsekretær, Landboforeningen Gefion

Rigtig spændende vandring krydret med fortælling der skaber billeder i hovedet af mennesker og tid. Kan klart anbefales!

Irene Maria Steenberg

Tak for en fantastisk vandring i mine forfædres Henry’s fodspor på Vesterbro. Det er en meget spændende historie og nu ved jeg meget mere om mine forfædre, end jeg gjorde før!

Mette Despina Mikkelsen