Har du modtaget et gavekort til Vandrehistoriens byvandringer?

Så vil du måske også gerne have det brugt? Det synes jeg da er en vældig god idé. Så her får du en kort vejledning i, hvordan det klares.

Gavekortet fungerer som billet, og gælder for en eller flere personer til én af de mange såkaldt “åbne”, dvs. offentlige byvandringer, som Vandrehistorien hvert år afholder. Det bliver gennemsnitligt til en 50-60 stykker på et år – og med et helt års ekstra gyldighed pga. Corona-pandemien er der masser af chancer for at finde både en dato og et tema, som passer.

Programmet for første halvår af 2021 offentliggøres i slutningen af december her.

Når du har fundet en tur og en dato, der passer dig, sender du en mail til mig på mads@vandrehistorien.dk, så reserverer jeg en plads (eller to) til dig.

NB! Normalt vil der altid være plads til gavekortholdere uanset om turen ellers er udsolgt, men pga. corona-restriktioner er det for tiden begrænset, hvor mange vi må samles.
Vi overholder de til enhver tid gældende restriktioner og retter os efter myndighedernes anbefalinger. Så så længe vi ikke må drive vores forretning, lader vi selvfølgelig være, og når vi må samles 10 personer igen, så er det det vi gør. Forhåbentlig bliver der en eller anden form for normaltilstand igen snart.